DOSTAVA

Cijena dostave za Hrvatsku iznosi:

  • Dostava na kućnu adresu u roku 15 radnih dana – cijena dostave je 30,00 kn za narudžbe do 750,00 kn.
  • Dostava na kućnu adresu u roku 15 radnih dana – besplatna dostava za narudžbe iznad 750,00 kn.

Cijena dostave za Europsku Uniju (EU) iznosi:

  • Dostava na kućnu adresu u roku 15 radnih dana – cijena dostave je 60,00 kn za narudžbe do 1.500,00 kn.
  • Dostava na kućnu adresu u roku 15 radnih dana – dostava je besplatna za narudžbe iznad 1.500,00 kn.

Cijena dostave za Republiku Srbiju iznosi:

  • Dostava na kućnu adresu u roku 15 radnih dana – cijena dostave je 90,00 kn za dostave do 1.500,00 kn.
  • Dostava na kućnu adresu u roku 15 radnih dana – dostava je besplatna za narudžbe iznad 1.500,00 kn.

Navedeni rokovi dostave vrijede za većinu destinacija u Hrvatskoj  (za otoke i manja mjesta, pošiljke se dostavljaju prema rasporedu kurirske službe).

Proizvode koji su plaćeni sukladno dostavljenoj ponudi biti će isporučeni Kupcu. Ukoliko želite dogovoriti odgovarajući termin dostave, molimo Vas da to napišete pod NAPOMENA, kako bi mogli Vašu želju prenijeti dostavnoj službi. Prilikom obrade pošiljke Kupac dobiva obavijest na mail o statusu njegove pošiljke.

Dostavu vrši Prodavatelj (putem svojih djelatnika) ili angažiranjem renomirane dostavne (kurirske) službe. Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese.

Prilikom preuzimanja dostavljenog proizvoda, Kupac je dužan pregledati isporučeni proizvod i u slučaju vidljivog oštećenja ima pravo odbiti preuzimanje istog te tražiti isporuku neoštećenog proizvoda.

U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod.

Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod , račun, te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.

Cijene dostave istaknute su na Web mjestima.

REKLAMACIJE

Odredbom Europske komisije br. 524/2013 o on-line rješavanju potrošačkih sporova koja se primjenjuje od 09.01.2016 godine, u pogon je stavljena Platforma za online rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS).

Elektronska poveznica (link) na Platformu za ORS – http://ec.europa.eu/odr

Ovaj link potrošači mogu koristiti za prekogranične potrošačke sporove.

Za potrošačke sporove u odnosu na trgovce iz Republike Hrvatske ta mogućnost ne postoji dok procedura ne bude podržana potrebnom zakonskom regulativom od strane ovlaštenih tijela RH.

Na temelju Zakona o zaštiti potrošača članak 43. stavak 2. obavještavamo kupce o odgovornosti prodavatelja u slučaju materijalnih nedostataka proizvoda prilikom sklapanja ugovora na daljinu (internet kupovina).

U slučaju oštećenja sadržaja pošiljke ili pošiljka ne sadržava naručeno i kupljeno, kontaktirajte nas na e-mail info@mirelas.eu bez odgode.