Mirela’s Bags & Jewelry je hrvatski brand unikatnog kožnog nakita i torbi, ali i ostalih modnih dodataka koji su ručno izrađenih starim alatima i tehnikama u luksuznoj talijanskoj koži. Svaki proizvod je jedinstven, predstavlja zanesenost umjetnošću, a ženi koja ga nosi donosi samopouzdanje, jedinstvenost, moć

Sami brand nastao je kroz obiteljsku tradiciju izrade predmeta od kože, tradicija koja traje više od 40 godina. Ljubav prema koži i izradi predmeta od kože prenijeta je s oca na kćer, Mirelu. Kako su u obitelji svi veliki zaljubljenici u umjetnost i kreativno izražavanje, Mirela’s modni dodaci prekrasan su spoj umjetnosti, kvalitete i ženstvenosti.

Materijali

Svaki je komad modnih torbi i nakita jedinstven, izrađen od talijanske luksuzne kože. Koža od koje se izrađuju nakit i torbe je u malim limited edicijama i serijama, što osigurava unikatnost i neponovljivost. Ono najvažnije, uz print, boje i teksture, jest vrhunska kvaliteta kože. Sinergijom dizajnera, klijenta i kvalitetnih materijala dobivamo jedinstveni proizvod s porukom koja je ugrađena u njega.

Vizija

Vizija branda su emocije, one su prisutne i u samoj izradi svih Mirela’s dodataka, a kasnije se prenose na svakog pojedinca, klijenta, koji ih nosi. Koristeći naše dugogodišnje iskustvo izrade predmeta od kože, vizija nam je postati prepoznatljiv brand u Hrvatskoj i svijetu, odnosno brand koji pruža fenomenalan osjećaj radosti, samopouzdanja i jedinstvenosti – dobrog osjećaja koji traje.

Mirela's Bags & Jewelry

Mirela’s je mladi hrvatski brand s dugogodišnjom obiteljskom tradicijom u ručnoj izradi unikatnih modnih dodataka, nakita i torbica. Svaki je model unikatan, poseban, personaliziran kako biste se tokom svakog večernjeg izlaska ili proslave osjećali kao prava zvijezda. Posebna posvećenost i najsitnijim detaljima i odabir vrhunske luksuzne talijanske kože pridodaju u kreiranju bezvremenskog dizajna i vrijednosti.

Dizajnerica i vlasnica, Mirela Hison Bartolić, ističe:

„Usrećuje me, daje smisao svakom mom životnom trenutku. Uživam raditi s ljudima, biti u interakciji s njima. Neprekidno me inspirira proces izrade proizvoda u kojem sudjeluju klijenti. Svatko od njih ima svoju posebnu priču koja se pretače u finalni proizvod. Takav proizvod je vrijednost koja se prenose na generacije, na potomke, odnosno umjetnost koja traje.“